Online bestelsysteem Horeca

Verhoog je omzet met ons online bestelsysteem. Het online bestelsysteem is tevens gratis beschikbaar voor onze horeca klanten.

Contacteer ons

Neem bestellingen online

Gebruik ons gratis online bestelsysteem om je omzet te verhogen.
Hoe groot je zaak ook groeit, je zal altijd profiteren van ongelimiteerde bestellingen en dit zonder ook maar enige euro te moeten afdragen. 

Een systeem dat je niet beperkt en zelf in eigen beheer hebt.

Niet overtuigd?

We horen regelmatig van klanten uit de horeca dat de systemen die beschikbaar zijn ook hun concurrenten met een simpele muisklik te bereiken zijn. 

Niet met ons systeem. Je stuurt de klanten naar je site en je klanten vinden dus enkel jou! Je promoot dus geen ander bedrijf. Enkel en alleen jouw bedrijf. 

online bestelsysteem frituren
online bestel app

Eenvoudig in gebruik

De app maakt het extreem eenvoudig om online bestellingen te accepteren en dit op je eigen toestel. Met juist een klik. Simpele installatie op je Android of iOS smartphone of tablet en je bent klaar om bestellingen te ontvangen.

SEO op maat van uw bedrijf

Profiteer van onze all-inclusive service tegen een vast uurtarief. Bouw hoogwaardige, op maat gemaakte campagnes met ons in-house team van specialisten.

 • SEO Consultants and Strategists

  Het werk van onze SEO-consultants en strategen zorgt ervoor dat de websites van onze klanten op de eerste pagina van Google komen.

  De technische SEO-specialisten van Startnet-Services analyseren uw website om te bepalen wat de beste manier is om uw websiteverkeer te stimuleren en uw conversies te verbeteren. Ze ontwerpen uitgebreide plannen om het organische verkeer op uw website te maximaliseren met behulp van een combinatie van verschillende technieken, waaronder inhoudsstrategie, websitesnelheidsoptimalisatie, metadata-sculpting, sociale-mediastrategie, linkbuilding en meer.

  Het steeds veranderende landschap van organisch zoeken en complexe zoekalgoritmen betekent dat u een zeer ervaren en technisch team nodig heeft om het schip te besturen.

 • Ervaren Designers

  Onze designers zijn gespecialiseerd in UX (User Experience), usability, SEO (Search Engine Optimization) en CRO (Conversion Rate Optimization). U kunt er dus zeker van zijn dat uw website-ontwerp is ontworpen voor succes.

  De term ‘websiteontwerp’ gaat veel minder over esthetiek dan over strategie. We kijken naar design vanuit een holistische benadering van wat SEO en conversies mogelijk maakt en een gebruiksvriendelijke ervaring biedt.

  Omdat Google veel nadruk legt op signalen van gebruikerservaringen, is het van cruciaal belang om een ervaren ontwerpteam te hebben als onderdeel van uw SEO-campagne.

 • Developers

  Als het om SEO gaat, kan de technische implementatie van uw website uw SEO-campagne maken of breken.

  Een team van ontwikkelaars die SEO begrijpen, in combinatie met een bewezen ontwikkelingsproces, betekent dat u de SEO-basis krijgt die u nodig heeft om enorme groei op de lange termijn te realiseren. Of u nu technische SEO op locatie, prestatie-optimalisatie of functionele problemen nodig heeft: ons ontwikkelteam staat klaar om u te helpen.

  Onze ontwikkelaars werken nauw samen met onze SEO-experts om ervoor te zorgen dat de websites die we bouwen een ijzersterke SEO-basis hebben. Hun werk zorgt ervoor dat Google van uw website houdt.

 • Outreach and Link Building

  Er zijn twee pijlers van SEO, inhoud en links. Bij Startnet-Services zijn we in de eerste plaats een content-first SEO-bureau. Maar als inhoud alleen niet genoeg is, verwerft ons team van ervaren outreach-specialisten white-hat-links van de hoogste kwaliteit om de klus te klaren.

  Wanneer u strijdt om zichtbaarheid in online zoekopdrachten met hevige concurrentie, kunnen links het verschil maken tussen het veroveren van mindshare of het nooit bereiken van pagina één van de zoekresultaten.

  Specialisten op het gebied van outreach en linkbuilding helpen bij het opbouwen van de autoriteit, het vertrouwen en de merkbekendheid van uw website. Elke link die ze verkrijgen is een blijk van vertrouwen van derden die zoekmachines zoals Google gebruiken om te bepalen welke sites moeten worden gerangschikt voor specifieke zoekopdrachten.

Food Booking Partner

Krijg je eigen Gratis restaurant bestelsysteem nu!

Ongelimiteerde bestellingen. 0€ commissie.