fbpx

Complete webshop vanaf € 840

Compleet afgeleverd met extra modules beschikbaar.

Complete webshop

Startnet bouwt mooie en gebruiksvriendelijke webshops. Bij de start houden wij rekening met de wensen en het doel van de klant. Al onze webshops worden gebouwd met WordPress. Zo kan iedereen die zelf aanpassingen wil doen, ook aan de slag.  Uiteraard wil jij dat we verder het beheer van je website doen, ook dat kan. Je kan zelf artikelgroepen en artikels aanmaken, het beheer van je webshop kan je volledig zelf doen. 

Webshop die scoort

Ja je kan een webshop via vele doe het zelf sites online plaatsen. Wij denken met je mee en ook kan je bij ons de begeleiding krijgen die je nodig hebt, om een succes verhaal te maken van je webshop. 
Je webshop moet ook immers gevonden worden online. 
Ontwerp
CMS
SEO

Professioneel

Onze medewerkers bouwen je professionele webshop, volledig naar uw behoefte.

Responsive

Responsive design zodat ook op uw smartphone of tablet je een gebruiksvriendelijke ervaring hebt.

3 Pagina's inbegrepen

Dit is meer dan voldoende voor de start met je website. Heb je nog bijkomende pagina's nodig dan kan je deze ook door ons laten bouwen of zelf aan de slag gaan. Keuze is aan U.

Inhoud

U levert ons de teksten en foto's aan voor de website, deze worden dan verder besproken. Eventueel kan je ook gratis gebruik maken van onze royalty free stock foto's.

Webshop

Je webshop zal helemaal klaar staan en je krijgt van ons een cursus hoe je zelf ook aan de slag kan gaan om artikelen erin te plaatsen. Hoe je je orders kunt verwerken. 

Wordpress

Door gebruik te maken van Wordpress systeem, kunnen wij onze kosten drukken en toch een professionele website bouwen.

Aanpassen website

U kan vanaf nu zelf ook pagina's aanmaken en dit zoveel als je wilt. Heb je liever dat wij de verdere pagina's aanmaken, ook dat kan. 

Visuele editor

Tegenwoordig kan je via een visuele editor zelf aan de slag. Kennis van html en css is dan ook niet nodig. We hebben ook enkele layouts reeds geladen in het systeem. Wij bieden Divi of Oxygen aan. 

Plugins

Wordpress is opgebouwd uit plugins. Er zijn tal van gratis en betalende plugins. De plugins waar we een ongelimiteerde licentie voor hebben worden gratis ter beschikking gesteld. Advies over welke plugin het best gebruikt wordt is inbegrepen. Wat betreft plugin gebruik hanteren wij altijd de "less is more" principe. Een van de plugins die we aanbieden is het veelgebruikte Advanced Custom Fields

Google Analytics

Je website wordt aangemeld bij Google, zo kan Google je vinden en ook kan je de statistieken van Google raadplegen. 

Gratis Basic Seo Tool

Met het gratis seo tool, kan je reeds basis SEO nakijken van de pagina's die jezelf aanmaakt. 

Zoekwoord ranking tool

Vanaf het Start Net hosting pakket leveren wij ook een tool waarmee je de rankings van je zoekwoorden kan opvolgen. 
Startnet Services bvba

Beerensheuvelstraat 33

3630 Maasmechelen

Btw: BE0715829712

Startnet Social Media

checkmark-circle