fbpx

Start vandaag nog je webshop

Heb je nog geen webshop dan is het 5 na 12, start dus vandaag nog met je webshop. Of laat je je concurrenten dit voordeel?

Start met online verkopen

Een webshop is weer iets anders dan een website. Vele online tools zijn beschikbaar om een webshop te bouwen. Die kan je zeker gebruiken. Ben jij die persoon die alle kennis heeft van online marketing dan ga er gerust voor. Je hebt dan wel het risico dat je je waardevolle tijd en geld besteed aan iets dat niet opbrengt. 

Je bent een expert in je vakgebied, een ondernemer met visie en hebt een doel. Het type ondernemer die zal slagen in zijn opzet. 

Bij een succesvolle webshop komt meer kijken dan de kennis van je vakgebied. Daar is waar wij kunnen inspringen. 

Laten we startten

Wij hebben maar 1 doel
een succesverhaal maken van je webshop

Vrijblijvend intake gesprek

Marketingplan ?

Regelmatig krijgen we de vraag waarom dat de omzet van een webshop tegenvalt. Je kan rustig zelf aan de slag. Maar er komt meer bekijken dan alleen artikelen beschikbaar stellen in je webshop. 

Begin goed, je webshop staat of valt met je marketing plan. Wat je nodig hebt is een goed marketingplan die je webshop zal ondersteunen.  Een plan met doelen en haalbare objectieven. Deze zal je bezoekers brengen. Wat is jouw troef? Waarom dienen klanten bij jou te kopen? Plaats je troef in de kijker. 

Laten we startten

Ga ervoor zoals ook jouw concurrenten doen. Online shoppen is de toekomst.

Vrijblijvend intake gesprek

Je staat er niet alleen voor

Artikelen aanmaken en orders verwerken..

Na de bouw van je webshop, krijg je van ons een training, waardoor je makkelijk het volledig beheer van je shop zelf kan doen. 

Om je klanten naar je shop te leiden, heb je een goed online marketingplan nodig, hier kan je gebruik maken van expertise. 

Wij staan paraat om een succesverhaal te maken van je online webshop.


Laten we startten

Uw succes is onze drijfveer!

Vrijblijvend intake gesprek
Startnet Services bvba

Beerensheuvelstraat 33

3630 Maasmechelen

Btw: BE0715829712

Startnet Social Media