fbpx

Oxygen compleet anders bouwen

Oxygen is voor de iets meer ervaren gebruikers. Bij de aanvraag van je website wordt er een beslissing gemaakt of je al dan niet zelf pagina's wil aanmaken en wat je ervaring is. Met Oxygen kan zo goed als dezelfde websites gebouwd worden als Divi.  Voor degene die een supersnelle website willen hebben. Dan Is Oxygen zonder meer de Koning van de Page Builders.

Oxygen Page Builder

Oxygen heeft alles in huis om een geweldige website te bouwen. Daarbuiten zijn de websites die met Oxygen gebouwd worden ook nog eens de snelste wat betreft de laadsnelheid van de pagina in je browser.  Snelheid is een belangrijk punt als je je website in Google wil laten scoren. Want Google wilt immers websites presenteren die gebruiksvriendelijk zijn.

Drag en Drop bouwen

Toevoeg, verwijder en bewerk elementen op je webpagina zelf.

Visueel bewerken

Ontwerp je pagina in real-time, zie onmiddelijk wat het resultaat is. Wat je ziet is wat je krijgt. 

Op maat CSS & PHP

Developers kunnen dan weer eenvoudig css, javascript en php code integreren.

Responsive Design

Uiteraard kan je responsive pagina's opmaken. Wat betekent dat je ontwerp zowel op PC, tablet of smartphone de juiste opmaak kan instellen. 

Gebruik eigen ontwerpen

Je kan je eigen ontwerpen opslaan en verder op andere pagina's hergebruiken.

Unieke Pagina elementen

Gebruik de reeds bestaande elementen om je pagina te bouwen.  Er zijn tal van opties.

GTmetrix

GT Metric geeft ons een goed beeld van de snelheid van onze webpagina.  Als je met Oxygen je pagina opbouwt dan ben je zeker dat je pagina altijd supersnel is. Je kan verschillende plugins ook gebruiken voor de snelheid van je pagina te optimaliseren. Maar eerlijk, beter is om zo weinig mogelijk optimalisaties te moeten doen en een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.
Altijd een snelle laadtijd van je webpagina
Pagespeed Score die altijd boven de 90% uitkomt.
YSlow Score zal altijd boven de 90% zijn.
Test zelf op GT Metrix

Google Pagespeed

Zelfde als GT Metrix kan je je pagina laten onderzoeken door Google Pagespeed. Ook hier halen we op de Desktop een score van 99% zonder tijd te hebben moeten steken in optimalisatie van scripts.
Test Zelf op Google Pagespeed

Dynamic Data

In Oxygen kan je heel makkelijk dynamische data presenteren op je webpagina. Je prijslijst, catalogus en nog veel meer, kunnen allemaal gepubliceerd worden. Wij maken je website op en jij kan zonder problemen artikelen aanpassen, toevoegen of verwijderen. 
Advanced Custom Fields Pro
Startnet Services bvba

Beerensheuvelstraat 33

3630 Maasmechelen

Btw: BE0715829712

Startnet Social Media

magic-wandcloud-uploadfilm-playlaptop-phonecodecheckmark-circleindent-increase