fbpx

Keywoord Positie Checker

Keyword ranking tool

Check je positie in Google

Je kent de vraag wel, wat is de huidige positie van je keyword voor je website? Even snel een search engine zoals Google raadplegen en je kent de positie van je keyword. Maar wat is de evolutie van de positie, hebben de aanpassingen van je website betreft seo wel geholpen door de tijd heen? Wat is de positie van de concurrentie voor dit keyword? Welke concurrent is sinds enige tijd in opmars?

Eenvoudiger en goedkoper met de ranking check van Startnet.

Door onderzoek van je positie kan je beter inspelen op de SEO van je website. Zo krijgt ook uw website de aandacht die ze verdient!
Alle locaties
Brussel
Antwerpen
Hasselt
Zelfs uw gemeente
Alle apparaten
Desktop
Smartphone
Tablet
Zoekmachines
Google
Bing
Yahoo

100% Accurate data

Onze robots verzamelen data voor jou door gebruikers simulatie, zonder browser history voor een targeted locatie. U hebt de mogelijkheid om de data te verifiëren via de cache, waarin een copie is opgeslagen van de resultaten.

Extra info per zoekwoord 

Buiten de ranking krijg je ook nog extra informatie zoals, betaalde ranking van Adwords, zoek volume en voorspelling van het relatief verkeer, dat via dit zoekwoord kan opbrengen.

1 Keywoord / Verschillende Locaties

Wil jij weten wat je keywoord positie is in verschillende gemeente, het kan bij ons. Je positie van je keyword in de gemeente waar jij woont kan dan misschien op 1 staan. Maar in het volgend dorp kan deze een stuk lager ranken. Afhankelijk van hoever jullie klanten komen, is het dan ook belangrijk om op de positie van je keywoord of zoekwoord vanuit meerdere gemeente te meten.

Competitie Tracking

Krijg meer inzicht in je concurrenten hun posities. Volg tot 5 concurrent op de voet voor jouw niche. Doorloop de zoekresultaten voor elk zoekwoord of verkrijg een nauwkeurige beoordeling van alle bijgehouden organische resultaten samen met zichtbaarheidsscores.
Startnet Services bvba

Beerensheuvelstraat 33

3630 Maasmechelen

Btw: BE0715829712

Startnet Social Media